Να στείλετε μήνυμα

Xiamen Longing για την ελαφριά Co. εισαγωγών & εξαγωγής, ΕΠΕ.

 

Ο καλύτερος συνεργάτης λύσης φωτισμού σας

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd.

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είστε ο καλύτερος αντιπρόσωπος του κινεζικού προμηθευτή

—— Ivvone

Πιστεύω ότι είναι εντάξει

—— Alain

Αγαπητό Shally, ναι, η φωτεινότητα είναι το καλύτερο. Σας έχει ένα επίπεδο modell με την ίδιους φωτεινότητα και τον ανακλαστήρα. Ευχαριστίες και Με φιλικούς χαιρετισμούς Gerd

—— Gerd

Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd.

1 2 3 4
Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd. Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd. Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd. Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : LFL
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~1000
Ετήσιες πωλήσεις : 500000-800000
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το Longing για την ελαφριά Co., ΕΠΕ είναι ομάδα με τουλάχιστον 18 έτη εμπειρίας στην τεχνολογία και τις πωλήσεις των οδηγήσεων.

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη, τα προϊόντα και τις πωλήσεις των προϊόντων φωτισμού των οδηγήσεων. Τα κύρια προϊόντα μας είναι βολβοί των οδηγήσεων

Οδηγήσεις κάτω από το φως, σωλήνας των οδηγήσεων, επιτροπή των οδηγήσεων, φως σημείων των οδηγήσεων

Το όραμά μας, για να κάνουν την περισσότερη χρήση της ενέργειας, για να κάνει τα εκτιμημένα προϊόντα.

Δημιουργήστε τα πράσινα, φιλικά προϊόντα Evioromental για να κερδίσετε μια win-win συνεργασία, προσθέστε το greendish για τον κόσμο.

Έχουμε πολλή ευχαρίστηση στην αναγγελία ότι έχουμε καθιερωθεί σε αυτήν την πόλη ως πράκτορες και εμπόρους της Επιτροπής για την πώληση των φω'των των κινεζικών οδηγήσεων.

Θα θυμηθείτε ότι η κα μας Shally, Πρόεδρος, όπως για πολλά χρόνια με τα φω'τα Leedarson, ως διευθυντή προϊόντων, και έκανε ιδιαίτερες επιχειρήσεις με σας στην ικανότητα. Όντας στην αφή με όλα τα κύρια επιχειρησιακά σπίτια εδώ, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ασχοληθούμε ικανοποιητικό με τις οποιεσδήποτε επιτροπές με τις οποίες μπορείτε να μας επιφορτίσετε, ειδικά μ οι μέτριες αναφορές στον τιμή-κατάλογό μας, τον οποίο εδώ με αυτήν την αγορά, και αποτολμήστε για να ζητήσετε ένα μερίδιο των εκτιμημένων εντολών σας, οι οποίες θα έχουν το το περισσότερό μας carefule και να προτρέψει την προσοχή.

Θα παρακαλεσθούμε εάν θα δώσετε μας τις έρευνές σας, και επίσης στις αναφορές τραπεζών σας.

Επ'ευκαιρία ρωτάμε ότι θα ανοίξετε μια αμετάκλητη επιστολή της πίστωσης στην εύνοιά μας σε περίπτωση που εσείς plave και διαταγή με μας για την πλήρη αξία.

Ελπίζουμε να λάβουμε τις εκτιμημένες έρευνές σας

Λόγω της εμπειρίας πολλών ετών στους φωτισμούς των οδηγήσεων, ενδιαφερόμαστε για την οικοδόμηση των κατάλληλων και μόνιμων συνδέσεων εμπορικών συναλλαγών althroughout ο κόσμος. Οι από παλιά καθιερωμένες άμεσες συνδέσεις εργοστασίων επιτρέπουν σε μας για να είναι ανταγωνιστικότερους σε πολλές γραμμές και ιδιαίτερα έτσι στη γραμμή βιομηχανικής παραγωγής μας.

Θα επιθυμούσαμε επίσης να χειριστούμε μια ή δύο καλές γραμμές διαμορφώνουμε τη χώρα σας που θα μπορούσε να διανεμηθεί σε όλη τη χώρα σε ανταγωνιστικές τιμές, και που θα ήταν αγώγιμη στην καθιέρωση ενός σταθερού ανεφοδιασμού και τη διάρκεια της αγοράς.

Πρέπει να είμαστε ευτυχέστεροι να λάβουμε μια απάντηση από την καλή εταιρία σας που περιγράφει τις αναθεωρήσεις, τις επιθυμίες και τις προτάσεις σας, και πώς κατά την άποψή σας θα μπορούσαμε να εργαστούμε μαζί για το αμοιβαίο όφελος μας. Αν υπάρχει ανάγκη, θα μπορούσαμε να εργαστούμε μαζί για το αμοιβαίο όφελος μας. Αν υπάρχει ανάγκη, θα μπορούσαμε να απασχοληθούμε στην πράξη ως κινεζικό αγοράζοντας πράκτορά σας σε μια της επιτροπής βάση.

Αναμένουμε τώρα τη σύντομη απάντησή σας με το ενδιαφέρον.

Οδηγήσεων: Η στέγαση, οπτικός, ο οδηγός, συνέλευση παραχθείσα στο εσωτερικό, και η συσκευασία θα είναι πωλήσεις και υπηρεσία σχεδίων του επόμενου σε 3 έτους σε 46 χώρες, ενέργεια 120 απολογισμών διατήρησης ενεργός top 5 - φωτισμός MFG αποταμίευσης των οδηγήσεων της Κίνας: 0,72 εκατομμύριο PCS/month ISO9001: 2008 ISO14001 OHSAS1800

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Longing for Light Import & Export Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-592-5327905

Φαξ: 86-592-5327905

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς